VERNIEUWING ZET ZICH DOOR OP DE NIGHT OF THE PROMS

Met een nieuwe invulling van de mix tussen klassieke en hedendaagse muziek zet Nicht of the Proms richting 31e editie.Vanaf 13 november geven Joe Jeckson, Natalie Ibruglia, Basement Jaxx, Scala, Gavin DeGraw, John Miles en tenor Fernando Varela  het beste van zichzelf in het Antwerps-Sportpaleis,begeleid door het huiskoncert ll Novecento. Kervers presentator Kobe Ilsen en de Braziliaanse dirigente Alex Arrieche geven mee gestalte aan de Nightof the Proms.

Met de komst van muzikale kameleon Joe Jackson werd een van de grootste en veelzijdige talenten uit de Britse popmuziek gestrikt. Exclusief op Nicht of the Poms brengt hij enkele van zijn grootste hits in speciaal daarvoor geschreven arrangementen. De flamboyante zangeressen en heren van Basement Jaxx trakteren het volle sportpalies in november op een stevige portie feelgood muziek. Een van de meezingers van de avond wordt gebracht door wereldster Natalie Imbruglia. Naast internationale kleppers prijkt ook de trots van eigen bodem namelijk Scala, het vrouwenkoor onder leiding van de broers Kolacny. Tussen al dat jong belooft vaste waarde en rasentertainer John ‘ Music Miles wel eens  heel verrassend uit de hoek te komen. Wat wel het meest opvald is zijn de nieuwkomers met namen Kobe Ilsen en dirigente Alexandra Arische,de opvolgers van Carl Huybrechts en Robert Groslot.

Mede door hun toe doening krijg je een grote vernieuwing op de Proms. Jan Vereecke ,producent van de Night of the Proms. Na 30 fantastische werd het wel tijd  om verandering in te voeren .Of korter gezegd:hoe kunnen we met Night of Proms ook de volgende 30 jaar onze bezoeker blijven verrassen? Op dit moment hebben we al een welomlijnd beeld van hoe de show ineen zal ziiten, maar weblijven uiteraard nog wel even verder sleutelen. De nieuwe Night of the proms wordt een avond vol muziek voor jong en oud en familie!

Info www.notp.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/3/c/willyysewijn.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published. Subscribe to this comment feed via RSS