LADIES OF SOUL FEATURING NATALIA

PERSINFO 14/01/16

LADIES OF SOUL FEATURING NATALIA

Natalia zet met haar Nederlandse soulcollega’s het Sportpaleis op zijn kop op 19 februari

MERKSEM – Natalia haalt op vrijdag 19 februari opnieuw de Ladies of Soul naar Vlaanderen. De tweede Ladies of Soul featuring Natalia heeft naast onze souldiva ook de Nederlandse zangeressen Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en saxofoniste Candy Dulfer op de affiche. Na het grote succes in de Lotto Arena in 2015 wijken de dames nu uit naar het Sportpaleis om er een nog groter publiek te trakteren op tal van mooie en verrassende pop- en soulnummers.

Ladies of Soul is sinds 2014 een succesformule in Nederland. Al vijf avonden, twee in 2014 en drie in 2015, bundelden de Ladies of Soul hun krachten in een groots opgezette liveshow en lieten ze in een telkens uitverkochte Ziggo Dome horen, zien en voelen wat het samenbrengen van hun individuele kwaliteiten teweeg kan brengen. Voor 2016 staan opnieuw drie concerten bij onze noorderburen op het programma: op 12, 13 en 14 februari zal de Amsterdamse Ziggo Dome andermaal volledig vollopen.

Organisator PSE-Belgium, bekend van o.a. Night of the Proms en de Clouseau- en Natalia-concerten in het Sportpaleis, pikte de formule vorig jaar op en voegde Natalia toe bij de Nederlandse souldames voor een eerste concert in Vlaanderen. Ladies of Soul featuring Natalia op 27 februari 2015 in de Lotto Arena raakte in een mum van tijd uitverkocht. Het werd een weergaloos concert met een ongelofelijke energie, zowel bij de dames op het podium als bij de aanwezigen in de zaal. De vraag naar meer wordt op 19 februari 2016 beantwoord met een tweede editie, die in het veel grotere Sportpaleis plaatsvindt, zodat nog meer muziekliefhebbers dit grote muziekfeest kunnen meemaken.

Gerenommeerde Nederlandse artiestes

Op de tweede Antwerpse editie wordt de power van Berget Lewis opnieuw gecombineerd met het kraakheldere geluid van Glennis Grace, en de warmte van Edsilia Rombley met de ongekende muzikaliteit van saxofoniste Candy Dulfer. Met ook Natalia erbij is het publiek op 19 februari weer zeker van een spetterende show waarbij niemand stil zal blijven zitten of staan.

“Natalia hoeven we aan het Vlaamse publiek natuurlijk niet voor te stellen. Ook Edsilia, Berget, Glennis en Candy kunnen we met recht en reden ‘Ladies of Soul’ noemen. Deze gerenommeerde Nederlandse artiestes behoren tot de top van hun vakgebied. Hun indrukwekkende carrières en zangkwaliteiten maken hen gerespecteerde dames in de Nederlandse muziekindustrie”, klinkt het uit de mond van PSE-organisator Jan Van Esbroeck. 

“Deze vijf dames hebben niet alleen een grote voorliefde voor de soulmuziek, met ‘Soul’ wordt ook verwezen naar hoe zij elk met hart en ziel op de bühne staan en ongekunsteld hun muzikaliteit demonstreren.”

Tjeerd P. Oosterhuis, Musical Director van de shows, ging voor de nieuwe shows in Nederland en Vlaanderen opnieuw met de dames op zoek naar de mooiste en verrassende soul- en popnummers.

“We combineren de grootsheid van de show weer met een intimiteit die ontroert”, legt Tjeerd P. Oosterhuis uit. “Het effect daarvan voelde je vorig jaar duidelijk in de zaal, echt heel bijzonder. We voegen ook nu nieuwe, verfrissende elementen toe aan de show, zodat het wederom een groot spektakel wordt!”

Ladies of Soul featuring Natalia 2016 – op vrijdag 19 februari om 20.30 uur in Sportpaleis Antwerpen. Kaarten: 30, 35, 40, 45 en 50 euro via www.sportpaleis.be en Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.) en www.teleticketservice.com.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/3/c/willyysewijn.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published. Subscribe to this comment feed via RSS